Thursday, January 27, 2011

.: Berwajah Baru :.

Not me yang berwajah baru..but my blog, k. Lama tak tukar template...cari punya cari, ni yang berkenaan. Hokeh la tu kan...tak larat nk adjust lebih2. Baper bulan dah aku tak update blog..huhuhu. Bz nak amankan dunia...chewahh. Bz nk siapkan asignment ler...huhuhuhu. Haisshh..asignment pun satu hal...nak study pun satu hal. Bila nk start pun tak tau la.. B4 that, ok tak template baru ni ?? Okla kot yer...aritu kaler pink...awww !! Before pink kaler hijau...before that kaler coklat..baper kali tukar daaa.. Yang paling aku suka yg bling2 kat atas tu..spesel for my lalink arrr...hehee. Lama dah letak bling2 tu...erkk, 1st time masuk blog nih tk pasan ker bling2 tu khas utk awk link..hehehe.

Last time lagu2 byk aku letak...tp dah remove yang lama. So, letak yg da latest. Yang sedap skit nk dengar...especially da 1st lagu tu. Too meaningful, hokeh. And da rest of the songs to mmg ada sentimental value skit...bukan sakit mental, hokeh. Wah..wah..sejak bila plak aku suka lagu2 Maher Zain nih ??? Sejak aku mula2 dengar and rasa rileks jer...tu yg aku suka, k. Utk yg tk suka dgr, sila dgr lagu lain, hokeh. Layanzzz...

Wokeh la people..going to sleep arr. Dah la tak cukup tido semalam nih..mana bole tido lambat lagi. Ni pun dah sakit pale. Tapi saje suka2 nak menaip gak..nak rasmi template baru..hehee. Kalo fb kompem shutdown, pasni aku ektip balik berblog la yer...takde tempat lain dah. Korang suka ke tak suka apa yg aku tulis dalam blog aku ni, pedulik hapa aku. Ada aku kesah ?? Wahh..kejamnya bunyik kan. Aku tak kaco orang...so, pepandai la eh !!!

Aku menulis atas apa yg aku rasa dan apa yang aku lalui...bukan untuk menyakitkan hati orang, hokeh. Ada ke yg sakit ati dengan aku bila baca blog haku nih?? Sila angkat tangan..hahaha. Hokehla..gudnite world...

2 comments:

nkara said...

aku aku aku....
sakit ati kat ko ni..
hahahaha

Watie said...

Ko ke yatt?? Hahaha..ada aku kesahh?? Oiittt..jom lepak2. Ko banjer...hehehe